Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

MARIA VIVES MONSERRAT

Gimnasta. María Vives Montserrat va néixer a Manacor el 6 d'Octubre de 1999. Va començar a practicar gimnàstica als 5 anys en el Club Gimnástic Olímpic Cor, fins als 7 anys. A partir dels 7 fins als 14 anys va estar en el Club Arthemys d'Inca, va començar entrenant a Inca però als 10 anys passà a entrenar a Palma en el Prínceps d'Espanya. L'any 2013 amb 14 anys va formar part del Club Xelska.
Els resultats més destacats de María són: amb deu anys (2009) va aconseguir la seva primera medalla en un Campionat d'Espanya, tercera en barra d'equilibris i tercera en la classificació general en Nivell 3. L'any 2013, 2ª en el Campionat d'Espanya per equips i setena posició en paral·leles, a més d'aconseguir a nivell balear 3 primers, 2 segons i 5 tercers llocs en Nivell 7. A l'any següent, va ser tercera en el Campionat de Mallorca i Balears i per equips va ser Campiona de Mallorca i Balears.
En 2015, en Nivell 8 va ser Subcampiona de Mallorca, Campiona de Balears i Campiona d'Espanya obtenint la medalla d'or en salt, paral·leles i sòl.