Carregant...

Esportistes

Els nostres esportistes de Manacor

SERGI GUARDIOLA NAVARRO

Futbolista. Sergi Guardiola Navarro va néixer a Manacor el 29 de maig de 1991, encara que tota la seva vida futbolística l'ha passat fora de Mallorca. Es va iniciar en la pedrera del Lorca Esportiva CF, i va fer el seu debut en el seu últim any en la temporada 2009-10, en Tercera Divisió. En l'estiu de 2010, amb dinou anys, va fitxar pel Jumilla CF en Segona B. 

Al febrer de 2012, es va traslladar al La Nucia CF en categoria regional. L'1 d'agost de 2012 es va unir a l'Ontinyent Cf. Es va moure al Getafe "B" el 12 de gener de l'any següent.
El 12 de juliol de 2014 va fitxar pel CD Eldense, després d'anotar deu gols en la campanya 2013-14 quan jugava en el Novelda Cf. El 14 de maig de l'any següent va arribar a un acord amb la AD Alcorcón, que militava en Segona Divisió.
Sergio Guardiola va fer el seu debut professional amb el Alcorcón el 22 d'agost de 2015, en entrar en la segona meitat substituint a Óscar Pla amb un 2-0 a casa contra el Mallorca. El 24 de desembre va acabar el seu contracte. 
El 28 de desembre de 2015 va signar un contracte d'un any amb el FC Barcelona, sent assignat al filial. No obstant això, poques hores més tard, va ser acomiadat pel descobriment d'ofensius tuits sobre el club i Catalunya. És possiblement el contracte més efímer de la història del futbol espanyol. 
El 9 de gener es va unir al Granada “B” per a la resta de la temporada. Va fer el seu debut l'endemà passat, posant al seu equip per davant amb un tir de penal contra CD Sant Roque de Lepe.
Al setembre de 2016, és cedit al Adelaide United, de la Lliga d'Austràlia fins a juny de 2017, l'entrenador del qual era l'espanyol Guillermo Amor.
Al gener de 2017 és cedit al Real Murcia C.F. per jugar en la Segona Divisió B d'Espanya, on va realitzar el seu debut en un amistós davant el FC Dacia Chisinau i va anotar l'únic gol del partit. Marca el seu primer gol oficial davant el Linares Club de Futbol en la victòria del seu equip per 2-0. Va finalitzar la temporada amb 10 gols en 20 partits.
Al juliol de 2017 fitxa pel Còrdova C.F. de la Segona Divisió d'Espanya, signant un contracte de dues temporades.